Sample itinerary

GATHINI,

Croatia, 7N, 8D



EUROPEAN ESCAPES

- 13:00 Meet & Greet at the Zagreb airport with English speaking tour leader,
- private transfer to a local restaurant
- 14:00 Enjoy local lunch at the restaurant in Zagreb
- 15:30 After lunch proceed to Croatian coasts, approx. 2,5-3hrs drive.
- 18:30 Arrive to Zadar hotel and check in, relax in the hotel
- 20:00 Dinner at the hotel restaurant
- Overnight in Zadar



- 08:00 Morning Breakfast at Hotel
- 10:00 After breakfast transfer to one of Croatia's popular and most-awarded organic fig farms where you'd get to know how figs are grown and produced into delicious fig products
- 12:00 Transfer 15 min back to Zadar city center for a 2h private walking tour and visit the city walls and gates, the St. Donatus Church (landmark of Zadar), the Sea Organ and the 'Greeting to the Sun'.
- After walk proceed for lunch.
- 14:30 Enjoy the local lunch
- 16:00 Free time in Zadar
- 18:00 Meet the bus and proceed for way back to the hotel (dinner at own arrangement)
- Overnight in Zadar





- 08:00 Morning breakfast at Hotel
- 09:30 Check out from the hotel transfer towards Split with enroute stops
- 10:30 Arrive in Sibenik, 1h walking tour of the Sibenik old town
- 12:00 Proceed for ca. 1h transfer towards Trogir
- 13:00 Arrive in Trogir and first enjoy lunch at an old town restaurant
- 15:00 After lunch proceed for 2hrs walking tour of the Trogir Old Town
- 17:00 Continue transfer to Split (ca. 1hour)
- 18:00 Arrive to Split and Check in
- 20:00 Dinner at the hotel restaurant
- Overnight in Split





- 09:00 Morning breakfast at the Hotel
- 10:00 After breakfast, meet your tour leader for a 2h private walking tour of the Split Old Town, stroll down the popular waterfront promenade 'Riva', visit the Peristil square and the St. Domnius Cathedral, explore the underground vaults of the Diocletian Palace (UNESCO site), Vestibul, Golden Gate, etc.
- 12:00 Enjoy lunch at the local restaurant
- 13:30 Free time in Split (dinner at own arrangement)

- 07:30 Morning breakfast at the Hotel
- 08:30 Check out from the hotel and proceed for transfer to Dubrovnik via Bosnia-Herzegovina NOTE: you will be bordercrossing between Croatia and Bosnia-Herzegovina passport control is obligatory!
- 12:30 Arrive in to Dubrovnik, lunch in local restaurant
- 14:00 Check in to hotel
- 15:30 Free time in the Old city
- 20:00 Dinner at the hotel restaurant

- 09:00 Morning breakfast at the Hotel
- 10:15 After breakfast meet local guide and enjoy a 3h private walking tour of the Dubrovnik Old Town (UNESCO site), inclusive visits to the Franciscan Monastery, Dubrovnik City Walls, Dubrovnik Cable Car, main promenade, Cathedral
- 13:30 Enjoy local lunch
- 15:00 Free time in Dubrovnik
- 17:00 Transfer back to the Hotel (dinner at own arrangement)
- Overnight in Dubrovnik



- 09:00 Morning breakfast at the Hotel
- 10:30 Clients bring their luggage to the reception where the main bus loads them and transfers it to Zagreb (9-10hrs drive) – TL joins the bus
- 10:30 Transfer to the airport
- 12:40 Flight to Zagreb with meal included
- 14:30 Transfer to hotel, check in
- 17:00 Meet with the local tour guide and proceed for Zagreb city tour
- 20:00 HB dinner at the hotel



• 9:00 Breakfast at the hotel

11111111

- Free time
- 12:00 Transfer to airport
- Departure

